0 Roba

Roba(0)

0-Roba
Počast 0.00
Cijeli broj 0.00
Škare Za Šišanje Kose 5,5 Inča Frizerske Škare Skup, Stanjivanje Kose Škare, Frizerske Škare, Škare Za Kućanstvo kose Škare za kućne ljubimce (boja : žuta)

Škare Za Šišanje Kose 5,5 Inča Frizerske Škare Skup, Stanjivanje Kose Škare, Frizerske Škare, Škare Za Kućanstvo kose Škare za kućne ljubimce

HRK 145.11
Dostupno za vašu narudžbu

Na skladištu

★【Značajke】Škare za šišanje kose izrađeni su od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, oštar, otporan na toplinu, коррозионностойкие, otporna na rđu, ne выцветающие i imaju glatku površinu. ★【Prednosti】Škare imaju širok spektar mogućnosti.Oni mogu rezati kao ljudska kosa, tako i dlaka kućnih ljubimaca. ★【Zgodan i praktičan】 Ergonomski dizajn, fin i lagan, smanjuje pritisak na ručni zglob, lakat i ruke. ★【Ergonomija】Naše škare za njegu vrlo pogodna za frizera, a također pogodna za kućanstva i kućne ljubimce. ★【Više opcija】možete kupiti više lijepih stilova i modela u trgovini pružiti vam više izbora. ✄Napomena : Vrlo oštre škare!Držite se podalje od djece.✄Upute za održavanje ножниц1. Ne prekidajte zrak.2. Čelik visoke oštrine, morate obratiti pažnju na sigurnost prilikom korištenja alata za izrezivanje.3. Molimo vas, držite ga čistim nakon korištenja, i ako je potrebno podmazati.4. Molimo vas, koristite škare oprez, ne падайте s visokog mjesta, ili prilagodljivost ruba škara će biti oštećen.5. Ne koristite ih za rezanje metalnih predmeta.Škare mogu se koristiti samo za šišanje kose, u suprotnom to će skratiti životni vijek.

Više detalja

Slični proizvodi u kategoriji