0 Roba

Roba(0)

0-Roba
Počast 0.00
Cijeli broj 0.00
Kliješta za obradu nakita, Multifunkcionalni Mini-Kliješta za nakit Ergonomska ručka Ušteda rada za Izradu modela i ribolov za izradu nakita(clippersa)

Kliješta za obradu nakita, Multifunkcionalni Mini-Kliješta za nakit Ergonomska ručka Ušteda rada za Izradu modela i ribolov za izradu nakita(clippersa)

HRK 286.50
Dostupno za vašu narudžbu

Na skladištu

Ergonomska ručka omogućuje jednostavan hvatanje za zaštitu vaše ruke i podlaktice.jednostavan dizajn, udoban i praktičan, трудозатратная i jednostavan za korištenje.Naširoko se koristi u održavanju elektronske industrije, napraviti nakit, uzoran učiniti i ribolovu, etc.Postoje 3 različite vrste dostupni, možete odabrati prema vašim potrebama.Kvalitetna izrada željeznog materijala osigurava maksimalnu trajnost.Značajke : 1. Kvalitetna izrada željeznog materijala osigurava maksimalnu trajnost.2. Jednostavna struktura, udoban i praktičan, трудосберегающая i jednostavan za korištenje.3. Naširoko se koristi u održavanju e-industriji, proizvodnji nakita, izrade modela i ribolovu, Itd. 4. Dostupne su u 3 različite vrste, možete odabrati prema vašim potrebama.5. Ergonomska ručka omogućuje jednostavan hvatanje za zaštitu vaše ruke i ruke.Specifikacija : Stanje : 100% potpuno novi Tip : kliješta Materijal : željezo Dodatni tip : kombinirana kliješta, dijagonalni kliješta, igla u obliku kliješta sa zubima Popis Paket : 1 x Kliješta .

Više detalja

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Pliers
Material:
Iron
Optional Type:
Combination Pliers, Diagonal Pliers, Needle-Nose Pliers with Teeth 
Package List:
1 x Pliers  :

Slični proizvodi u kategoriji