0 Roba

Roba(0)

0-Roba
Počast 0.00
Cijeli broj 0.00
JINParts Stražnji poklopac baterije Stražnji poklopac baterije s bočne Tipke za Lenovo P70 / P70a(crna) rezervni Dijelovi za popravak mobilnih telefona (boja : bijela)

JINParts Stražnji poklopac baterije Stražnji poklopac baterije s bočne Tipke za Lenovo P70 / P70a(crna) rezervni Dijelovi za popravak mobilnih

HRK 244.80
Dostupno za vašu narudžbu

Na skladištu

Kvalitetan pribor za zamjenu mobilnih telefona, neka vaše performanse mobilnog telefona će se vratiti.zamijenite svoj slomljeni ili neradni stavku novo.Proizvodi profesionalni proizvođači mobilnih telefona,u potpunosti odgovara i radi.U slučaju bilo kakvih problema s proizvodima koje možete dobiti, možete nas kontaktirati za ponovno slanje.Preporučujemo vam da ga postavite profesionalno, kao i popravak dijelovi su vrlo krhki, a непрофессиональная instalacija lako može dovesti do oštećenja telefona.Stražnji poklopac pretinca za baterije sa bočne tipke za Lenovo P70 / P70a(crna).Dobrodošli na kupnju!1. Zamjena stražnjeg poklopca za Lenovo P70 / P70a2. Zamijenite slomljena ili неработоспособную stražnji poklopac kućišta na novu 3. Svaki proizvod je testiran i u dobrom stanju prije slanja 4. U potpunosti se uklapa i работа5. Visoko preporučiti profesionalnu instalaciju.Mi nismo odgovorni za bilo kakvu štetu vašeg mobilnog telefona/mobilnog telefona koji možete nanijeti tijekom zamjene rezervnih dijelova.

Više detalja

Slični proizvodi u kategoriji