0 Roba

Roba(0)

0-Roba
Počast 0.00
Cijeli broj 0.00
Premium prostornih vakuum vrećice za spremanje odjeće, pokrivača i deke, 80% više mjesta za pohranu. Dvostruko brtvljenje munje i ventil curi, za višekratnu upotrebu i trajna (1 kubni div vrećicu)

Premium prostornih vakuum vrećice za spremanje odjeće, pokrivača i deke, 80% više mjesta za pohranu. Dvostruko brtvljenje munje i ventil

HRK 17.94
Dostupno za vašu narudžbu

Na skladištu

Usisivač vrećice za pohranu nude idealno rješenje za pohranu. 1 Ogromna torba može primiti 4 jastuka i 1 komplet posteljinu Queen size ! 1 kubni div vreća = 4 ravne gigantske aneurizme.Čuvajte svoje duvet, ručnici, plahte, deke i još mnogo toga!Lako izradite na 80% više prostora!.Jedinstveni pečat s dvostrukim patentnim zatvaračem i турбоклапан s trostrukim brtvom dizajniran za usisavanje svaki oz zraka iz vrećice, pružanje dobre propusnosti vrećice i očuvanje vakuum u vreći za dugo vremena.Naše višekratnu upotrebu vakuumske vrećice za spremanje izrađene od PAs unutra, jedna bijela strana štiti vašu privatnost s više ugodnim izgledom.Slijedite gore navedene upute.Savjete koje morate znati kako uštedjeti vrijeme : выдавите zrak što je moguće jači, prije nego što запечатывать paket.

Više detalja

Slični proizvodi u kategoriji