0 Roba

Roba(0)

0-Roba
Počast 0.00
Cijeli broj 0.00
Torbica za AirPods s брелоком, Puna zaštitna silikonska torbica za pribor AirPods s torbicom za bežično punjenje Apple AirPods,prednji led vidljiv,on mijenja boju, kada se naiđe na suncu.

Torbica za AirPods s брелоком, Puna zaštitna silikonska torbica za pribor AirPods s torbicom za bežično punjenje Apple AirPods,prednji

HRK 23.97
Dostupno za vašu narudžbu

Na skladištu

【Modni i stilski Airpods 1&2 case cover】Ova torbica air pods-potpuno novi stil i svijetle boje, mijenja boju ,kada se naiđe na suncu,vrlo slatka i vrlo poseban, to je najbolji poklon za festival ,ako imaju airpods,oni definitivno će biti drago da dobije to malo slatka torbica. 【Lako se puni】 Ova slatka torbica Airpods 1&2 je idealno kompatibilan sa Apple Airpods.Прецизионная oblikovanje za izravnavanje, ali ne pretjerano zauzet, precizno rezanje za jednostavan pristup punjač priključak.Lako se postavlja i uklanja Airpods. 【Sveobuhvatna zaštita】Ova slatka torbica Airpods 1&2 je izrađena od kvalitetnog silikona koji ne поцарапает зарядную stanicu airpods.Prašinu, otporan na udarce, otporan na pad i ogrebotine, a ne oslabljena i da se ne deformira pri dugotrajno korištenje,vodootporan dizajn za zaštitu vaših Airpods. 【Jamstvo usluge】 imamo strogi sustav kontrole kvalitete kako bi se osigurala stabilnu kvalitetu.Slobodno nas kontaktirajte ako imate bilo kakvih pitanja, mi ćemo vam ponuditi zadovoljavajuće rješenje u roku od 24 sata. 【Modni i stilski Airpods 1&2 case cover】Ova torbica air pods - potpuno novi stil i svijetle boje, mijenja boju,kada se naiđe na suncu, vrlo slatka i vrlo poseban, to je najbolji poklon za festival ,ako imaju airpods,oni definitivno će biti drago da dobije to malo slatko torbica 【Lako se puni】 Ova slatka torbica Airpods 1&2 je idealno kompatibilan sa Apple Airpods.Прецизионная oblikovanje za izravnavanje, ali ne pretjerano zauzet, precizno rezanje za jednostavan pristup punjač priključak.Lako se postavlja i uklanja Airpods . 【Sveobuhvatna zaštita】Ova slatka torbica Airpods 1&2 je izrađena od kvalitetnog silikona koji ne поцарапает зарядную stanicu airpods.Prašinu, otporan na udarce, otporan na pad i ogrebotine, a ne oslabljena i da se ne deformira pri dugotrajno korištenje,vodootporan dizajn za zaštitu vaših Airpods . 【Jamstvo usluge】 imamo strogi sustav kontrole kvalitete kako bi se osigurala stabilnu kvalitetu.Slobodno nas kontaktirajte ako imate bilo kakvih pitanja, mi ćemo vam ponuditi zadovoljavajuće rješenje u roku od 24 sata.

Više detalja

Slični proizvodi u kategoriji