0 Roba

Roba(0)

0-Roba
Počast 0.00
Cijeli broj 0.00
Znakovi za kupaonicu i zahod za žene s invaliditetom - odobreni ADA javni i privatni natkriveni otvoreni prostor s optimizam ima taktilni sustav pisma Брайлем (1 pakiranje, žene sa invaliditetom)

Znakovi za kupaonicu i zahod za žene s invaliditetom - odobreni ADA javni i privatni natkriveni otvoreni prostor s optimizam ima taktilni

HRK 23.97
Dostupno za vašu narudžbu

Na skladištu

????♿ Ženske odobreni ADA znakovi wc-a i dostupnost za urede, restorane, trgovine ili javnih površina ima dimenzije 9 6 inča.Učinjeno je s povećanim brailleovo pismo, 2. razred za osobe s invaliditetom i osobe s invaliditetom (nacionalno odgovarajući kalifornijski interval Braille) pod bijelim piktogramima i tekstom. ???? ♿ Naši znakovi predstavljaju ploča crne boje sa reljefnim bijelim tekstom i piktogramima za jednostavno kontrasta i razumljivost za laku identifikaciju, kao i s reljefnim kalifornijskim brailleovo pismo 2 klase ispod za osobe s invaliditetom gledišta. ????♿ Dolazi s trakom 3 M za sigurno pričvršćivanje na zid, prozor ili vrata, a izrađen je od lagane i tanke, ali čvrste plastike, što ga čini pogodnim za unutarnju ili vanjsku uporabu.Lako se nanosi na većinu mekih površina, otporan je na vremenske utjecaje i posjeduje malu težinu. ????♿ Pridržavajte se zahtjevi ADA i instalirajte na zidu pored vrata sa ručkom ili zasun za osobe s invaliditetom. ????♿ Učinite to lako za sve uz pomoć naših jednostavnih za instalaciju natpisa za wc, izrađene od laganog, ali izdržljivog plastike, tako da ne morate brinuti o slomiti ili износе materijala.Učinjeno za identifikaciju žena za korištenje na radnim mjestima, u restoranima, trgovačkim centrima, parkovima, javnim prostorima i školama.Veličina : 1 pakiranje | Boja : Žene s invaliditetom.

Više detalja

Slični proizvodi u kategoriji