0 Roba

Roba(0)

0-Roba
Počast 0.00
Cijeli broj 0.00
Teamson Kids - Retro Dječja igračka Uloga Igranje Igra Kuhinja Skup s Hladnjakom. Zamrzivač. Pećnica i perilica posuđa - Mint (1 kom)

Teamson Kids - Retro Dječja igračka Uloga Igranje Igra Kuhinja Skup s Hladnjakom. Zamrzivač. Pećnica i perilica posuđa - Mint (1 kom)

HRK 632.97
Dostupno za vašu narudžbu

Na skladištu

DJEČJI IGRA KUHINJA SKUP : Kuhinja gaming slušalice u retro stilu sa metalnim akcentima savršeno je pogodan kako za dječake tako i za djevojčice i nadopunjuje bilo doma, razred, predškolska ustanova ili dječji vrtić.INTERAKTIVNE FUNKCIJE : Ima otvaranje vrata pećnice, hladnjaci i mikrovalne pećnice, ugrađeni hladnjak cool odbora i dispenzer za piće, 3 okretna ručka rerne, 2 plamenika pećnice, ormar za pohranu stvari, umivaonik i ormarić ispod umivaonika, da se poveća vrijeme igre vašeg mališana.U PAKETU PLIŠANI TELEFON : Uključuje plišani bežični telefon, za poticanje igranje uloga i zapaliti maštu i kreativnost svoj mali kuhar.IZRAĐEN OD LAKO PRANJE MDF : Čvrste i ekološki čist dizajn MDF siguran za djecu i lako протирается vlažnom krpom za svakodnevno nereda.DIMENZIJE : H36.75 x L38.25 x W11.5 inča.Težina : 54,67 kilograma.Boja : menta Vaš mali kuhar će voljeti kuhati na bijelom modernoj kuhinji.Djeca u dobi od tri godine, a stariji mogu da se pretvaraju da uživaju hladnjakom, mikrovalnom pećnicom, štednjakom, pećnicom i sudoperom.Robustan dizajn kuhinje i pokretnih dijelova koji će vas zabaviti svoje dijete.Kuhinja je također podnosi grubu igru.Dostupne boje : .

Više detalja

Slični proizvodi u kategoriji