0 Roba

Roba(0)

0-Roba
Počast 0.00
Cijeli broj 0.00
Egipatska янтарное ulje. Pakiran u 15 ml amber staklene bočice-dropper (Neto snaga, koncentrirani, Nerazrijeđeno парфюмерное ulje).

Egipatska янтарное ulje. Pakiran u 15 ml amber staklene bočice-dropper (Neto snaga, koncentrirani, Nerazrijeđeno парфюмерное ulje).

HRK 25.47
Dostupno za vašu narudžbu

Na skladištu

Парфюмерная studio Egyptian Amber Pure Perfume Oil - 15 ml Amber staklena boca.Izliti u succinic staklenu bocu-iv za zaštitu ulja od štetnih uv zračenja.Koristite ulje za izradu sredstava za kupke i tijelo, svijeće, аромадиффузоров i smjesa.Čisto koncentrirano ulje, i NE preporučuje se nanositi izravno na kožu, ako se prvo ne разбавите ga uljem-prijevoznik, kako biste spriječili iritacije kože. 100% ČISTO НЕРАЗРЕЗАННОЕ ПАРФЮМЕРНОЕ ULJE.Egipatska янтарное ulje Perfume Studio izrađen je od kvalitetne patentirane eteričnih ulja.Uživajte u našim jedinstvenim egipatski boje jantara parfemom s gornje note divlje lila i mekog jasmina, koji polako prelazi u toplu srce pjesmu iz grah tonka, vanilije i egzotičnog drva, odlazak do duboke otpornog bazi od mošusa, pačulija i mekih drvenastih nota.Miris bocama u amber staklena boca-iv, kako bi zaštitili ulje od štetnih uv zračenja.Možete lako kontrolirati, koliko парфюмерного ulja želite koristiti sa staklenom kapaljkom.Možete koristiti ulje za izradu sredstava za kupke i tijelo, svijeće, аромадиффузоров i smjesa.Molimo, imajte na umu da je to čisto koncentrirani maslac, pa ga NIJE preporučljivo koristiti direktno na kožu, ako se prvo ne разбавите ga uljem-prijevoznik, kako biste spriječili iritacije kože.

Više detalja

Slični proizvodi u kategoriji