0 Roba

Roba(0)

0-Roba
Počast 0.00
Cijeli broj 0.00
CXTU Digitalni okvir za slike 10 cm HDMI HD Višenamjenski e-okvir za slike Senzor pokreta E-okvir za slike Poklon rodbini i prijateljima (boja crna)

CXTU Digitalni okvir za slike 10 cm HDMI HD Višenamjenski e-okvir za slike Senzor pokreta E-okvir za slike Poklon rodbini i prijateljima

HRK 60.00
Dostupno za vašu narudžbu

Na skladištu

★ Moderan promišljeni dizajn : moderan okvir za slike je debljine manje od 23 mm, pokazujući jednostavan izgled.Sve kontrole i veze skriven u maloj ćeliji u stražnjem dijelu, koji pruža priliku za desktop ili полочных nositelji, pružajući mogućnost za kreativno smještaja u domu ili uredu. ★ Visoke rezolucije, nekoliko fotografija / video / audio kompatibilnost formata. ★ Ugrađeni kalendar i prikaz sati.Praktična funkcija automatsko uključivanje / isključivanje napajanja, ima brojne funkcije planiranja, koji je vrlo pogodan za uporabu u uredu ili se koristi kao automatski digitalni zaslon signage. ★ Poklon mogućnosti : Božić, vjenčanje, Dan zahvalnosti, kao što su promotivni proizvodi, kreativnost i slavlja!. ★ Višenamjenski sučelje : digitalni okvir za slike s rupama za slušalice, USB, SD i 3,5 mm. Uređaj podržava USB pogoni i do 32 G SD-kartica, SD kartica.

Više detalja

Slični proizvodi u kategoriji